Місо-супи
Місо-суп з вугрем
300г
Місо-суп з вугрем
127 грн
Місо бульйон, вугор, водорості вакаме, рисова локшина, кунжут білий
Місо-суп з лососем
300г
Місо-суп з лососем
87 грн
Місо бульйон, водорості вакаме, лосось свіжий, рисова локшина
Місо-суп з креветкою
320г
Місо-суп з креветкою
117 грн
Місо бульйон, водорості вакаме, тигрова креветка, рисова локшина, крем-сир, перець чілі

Замовлення місо супів є унікальною послугою, завдяки якій можна активно споживати не лише другі страви, а й безпосередньо перші, які є необхідними для правильного харчування дорослих та дітей. Ми пропонуємо унікальні азіатські варіанти, які сподобаються навіть справжнім гурманам.

Місо суп у Луцьку: меню від Суші-Го

Серед найбільш популярних перших страв у Японії варто відзначити так званий місо суп. Його популярність полягає у великій кількості поживних речовин, а також у можливості поєднувати основу майже з будь-якими інгредієнтами для досягнення унікального смаку та аромату.

Ми пропонуємо нашим клієнтам три основних варіанти супу, кожен з яких містить у своєму складі оригінальні морепродукти.

Варіант з лососем – оптимальний вибір, якщо хочеться легенької першої страви, яка швидко засвоюється організмом. Шматочки ніжного червоного філе є гарним вибором не лише для дорослих, а й для дітей також, адже вони м’якенькі та досить смачні. А щоб стравою можна було наїстись, ми додали також невелику кількість рисової локшини.

Другий варіант – місо суп з вугрем. Він є найбільш популярним навіть у Японії та за її межами, оскільки слайси з вугра – найулюбленіша начинка гурманів. Крім того, саме вугор вважається секретним інгредієнтом, який відомий як рецепт довголіття. Окрім високих харчових якостей, він ще й дуже смачний, а тому гарно поєднується з солонуватим бульйоном місо.

Ще один варіант першої страви – це суп, в основі якого лежить м’ясо тигрових креветок. Для цього використовуються їх смачні, відварні хвостики, які не лише досить корисні для організму, а й безпосередньо гарно смакують разом з іншими інгредієнтами. Креветкова страва має досить нейтральний смак, а тому ми додали до неї трохи перчика – кілька шматочків чилі, або зробити її більш пікантною.