Додатки до суші – гарний вибір, якщо ви полюбляєте незвичні смаки та хочете додати оригінальності стравам, до яких вже звикли. У цьому допоможуть нові соуси та густа, зелена паста у вигляді японського хрону.
Додатки до суші у Луцьку: особливий асортимент
У меню Суші-Го представлені кращі варіанти, якими можна доповнити японські страви – соуси та васабі.
Соуси
Перш за все варто згадати соєвий, без якого складно уявити собі усю азіатську кухню. Створений шляхом ферментації соєвих бобів, він має незвичайний, шоколадний колір, а також неповторний аромат та солоний посмак. Завдяки соєвому, рис, овочі та морепродукти отримують незвичайний, оригінальний смак та краще розкриваються у роті.
Серед найпопулярніших лишається й унагі соус. Він є послідовником соєвого, адже створюється на майже однаковій з ним основі. Завдяки цьому унагі має такий само унікальний колір, але відрізняється смаком, що дивує своєю солодкуватістю.
А ось спайсі майонез – гарний вибір для тих, хто віддає перевагу стравам з пікантним посмаком. Створений з натуральних, домашніх інгредієнтів, він має густу текстуру, а також незвичайний, пікантний смак, що відмінно доповнює страви з рисом та овочами.
Горіховий варіант – найбільш незвичний для азійської кухні, є соусом, який має незрівнянний смак та запах. Створюється він зі справжніх, свіжих горіхів й має м’який посмак. Завдяки цьому його заведено вживати разом зі стравами, у складі яких – риба, креветки, а також мікс з овочів та фруктів.
Васабі
Васабі – унікальний додаток, який використовують широко не лише у Японії. Так, зроблений з японського хріну, він відмінно доповнює будь-які страви з морепродуктами. Особливо цінується зелена, пікантна паста у випадку, якщо замовляються страви, до складу яких входить червона або біла свіжа риба. Саме васабі допомагає не лише покращити смак продуктів, а й зробити їх більш безпечними для вживання, вбиваючи більшість бактерій, що зберігаються на поверхні сирих морепродуктів та риби.