Додатки
Васабі
Васабі
4 грн
Соус манго-чилі
30г
Соус манго-чилі
26 грн
Імбир
20г
Імбир
4 грн
Соєвий соус
90г
Соєвий соус
20 грн
Соус Унагі
30г
Соус Унагі
25 грн
Спайсі майонез
30г
Спайсі майонез
25 грн
Соус Горіховий
30г
Соус Горіховий
40 грн

Додатки до суші – гарний вибір, якщо ви полюбляєте незвичні смаки та хочете додати оригінальності стравам, до яких вже звикли. У цьому допоможуть нові соуси та густа, зелена паста у вигляді японського хрону.

Додатки до суші у Луцьку: особливий асортимент

У меню Суші-Го представлені кращі варіанти, якими можна доповнити японські страви – соуси та васабі.

Соуси

Перш за все варто згадати соєвий, без якого складно уявити собі усю азіатську кухню. Створений шляхом ферментації соєвих бобів, він має незвичайний, шоколадний колір, а також неповторний аромат та солоний посмак. Завдяки соєвому, рис, овочі та морепродукти отримують незвичайний, оригінальний смак та краще розкриваються у роті.

Серед найпопулярніших лишається й унагі соус. Він є послідовником соєвого, адже створюється на майже однаковій з ним основі. Завдяки цьому унагі має такий само унікальний колір, але відрізняється смаком, що дивує своєю солодкуватістю.

А ось спайсі майонез – гарний вибір для тих, хто віддає перевагу стравам з пікантним посмаком. Створений з натуральних, домашніх інгредієнтів, він має густу текстуру, а також незвичайний, пікантний смак, що відмінно доповнює страви з рисом та овочами.

Горіховий варіант – найбільш незвичний для азійської кухні, є соусом, який має незрівнянний смак та запах. Створюється він зі справжніх, свіжих горіхів й має м’який посмак. Завдяки цьому його заведено вживати разом зі стравами, у складі яких – риба, креветки, а також мікс з овочів та фруктів.

Васабі

Васабі – унікальний додаток, який використовують широко не лише у Японії. Так, зроблений з японського хріну, він відмінно доповнює будь-які страви з морепродуктами. Особливо цінується зелена, пікантна паста у випадку, якщо замовляються страви, до складу яких входить червона або біла свіжа риба. Саме васабі допомагає не лише покращити смак продуктів, а й зробити їх більш безпечними для вживання, вбиваючи більшість бактерій, що зберігаються на поверхні сирих морепродуктів та риби.